Tekstit

Yksi haalari, kolme tilaisuutta

Kuva
Hej!

Tänäkin keväänä haalarit, jumpsuitit ovat monissa kaupoissa ja vaatekaapeissa tuttu näky -ja hyvä niin! Itse rakastan tätä trendiä, joten ilokseni kaupoissakin valikoima on kasvanut viime vuosina yhä enemmän ja enemmän.

Haalari on todella monipuolinen asu, jonka vuoksi halusinkin tehdä lookbookin, miten yhdistää sama haalari kolmeen eri tilaisuuteen.

Nämä lookit on helppo toteuttaa, sillä kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ovat Vilalta ( asusteita lukuunottamatta). Joten tämä postaus on toteutettu Hansan Vilan vaatteilla.
Linkit kuvien vaatteisiin löytyy postauksen lopusta!
1. Kesäisen päivän arkiasu Juhlavammastakin haalarista saa arkisemman lisäämällä paidan alle. Tässä arkiasussa on toteutettu hennompaa lookkia vaalenpunaisella t-paidalla ja hiuspannalla. Tennarit jalkaan ja päivän shoppailu asu on valmis! Viileämmille päiville tai vaikkapa koulunpenkille sopii myös pitkähihainen poolopaita tämän haalarin alle oikein hyvin!


2. Asu sukujuhliin, ravintolaan tmv Tähän asuun sain ins…

Arvet kehossa

Kuva
Meillä kaikilla on varmasti enemmän tai vähemmän arpia ja jälkiä kehossa, joiden kanssa joudumme elämään.
Monilla omat arvet voivat heikentää itseluottamusta ja niiden hyväksymisessä voi mennä tovi. Melkein jokaisella löytyy joitain arpia, jotka muistuttavat meitä omasta elämästämme, mutta silti ne koetaan vieläkin usein tabuksi. Arpia pitäisi peitellä, ettei kukaan ulkopuolinen niitä näe. Tahdonkin nostaa tämän aiheen esille, sillä itse koen valtavaa epävarmuutta omista arvistani, mutta toivon, että puhumalla ääneen, oppisin hyväksymään ne osaksi minua. Sillä jokainen on kaunis ja just sun elämän arvet tekee susta sut.
Mun kropassa nämä arvet ovat ns raskausarpia eli venymisjälkiä. Olen koko kuluneen vuoden häpeissään peitellyt reisiäni tai oikeastaan kokonaan jalkojani. Sään lämmetessä ja kevään mennessä pidemmälle olen suurimmaksi osaksi onnellinen, mutta takaraivossani hiipii kauhun ajatuksia: Mitä jos tämä kesä on yhtä kuuma kuin viime kesä? Pystynkö millään pukeutumaan niin pei…

Olettamuksia musta?

Kuva
Hej!

Blogini on ollut pienellä tauolla omien kiireiden vuoksi. Koitan saada aikaa säännölliseen postaustahtiin taas uudestaan!


            Kysyin Instagramissa  teiltä olettamuksia musta! Vastauksia tuli paljon, ja niitä oli ihana lukea! Kiitos kaikille vastanneille <3

Nyt olettamuksiin:


1. Oot ystävällinen asiakaspalvelijoille

- haha tää oli ihana! Ja oikeeseen osui! Olen ystävällinen melkeinpä kaikille, aikalailla menen elämässä periaatteen "niin metsä vastaa kun sinne huudetaan" mukaan!

2. Suhun voi luottaa
-Toivon ainakin tämän olevan totta! Olen todella iso hölösuu, mutta osaan onneksi nähdä, mikä on luottamuksellisesti kerrottu ja mikä ei!

3. Ostat paljon luomutuotteita ja voisit olla vege!
- Voi kunpa tää olis totta! Valitettavan usein opiskelijana tulee kaupasta ostettua halvinta mahdollista, ja harvoin se on luomua. Enkä myöskään ole vegaani. Pyrin kuitenkin koko ajan vähentämään maitotuotteita!

4. Oot pirtee ja positiivinen ja pidät kirkkaista väreistä
- Useimm…

Tyylin kulmakivet

Kuva
Hejsan!

Tyylini on vaihdellut (luonnollisesti) aika kausittain ja säännöllisesti. Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu siltä, että olen kunnolla löytänyt, ainakin raamit, omalle tyylilleni. 

Oman tyylin löytäminen on suhteellisen pitkä ja mutkikas tie, jonka varrella tulee tehtyä ties mitä. Nykyään muistelen joitain tyylivalintojani nuoruudessa kauhulla, mutta toisaalta on hauska nähdä, miten oma tyyli ja maku on vuosien varrella muuttunut! Vaikka oma tyylini on vasta kunnolla muotoutumassa, kerron tyylini tämän hetkisistä tärkeimmistä elementeistä eli kulmakivistä <3

Tyylini kulmakivet* Hatut ja päähineet
Hatuista on muodostunut minulle omanlainen tavaramerkki. Hatut löysi tiensä tyyliini vakituisesti oikeastaan viime syksynä, ja sen jälkeen on vaikea muistaa päivää, jolloin minkäänlaista päähinettä ei asussani olisi! Käytän päähineitä laidasta laitaan, pipoista lierihattuihin. Ilman päähinettä tuntuu, kuin asu ei olisi kokonainen ja siitä puuttuisi jotakin. Siksipä päähineistä on muod…

5 faktaa minusta!

Kuva
Hejsan! Tämän hetken suosituimpia postauksia ovat viisi faktaa minusta -kirjoitukset. Niitä on ollut niin hauska lukea, joten päätinpä tehdä itsekin tälläisen! Pyrin yleisesti kertomaan itsestäni melko avoimesti, joten koitin miettiä tähän postaukseen sellaisia faktoja, mitä ette välttämättä ensimmäiseksi minusta tiedä :)

Itsestä oli yllättävän vaikeaa keksiä faktoja. Varsinkin sellaisia, mitkä eivät tule esille kovin helposti, kuten vaikkapa minun lempivärini on keltainen. Mietinkin näitä pitkin päivää, joten katsotaanpas tiedättekö näiden jälkeen musta vähän enemmän!

1. Aristoteles on mun lemppari filosofi. En ole täysin varma, mistä moinen tykästys kumpuaa. Koen omaksuvani Aristoteleen tuotannon parhaiten ja huomaan usein käyttäväni Aristoteleen argumentteja, missä tahansa se on vain mahdollista. Filosofia yleisesti on lähellä sydäntäni, ja olen edelleen katkera, että pääsy lukemaan filosofiaa Turun yliopistoon oli niiin lähellä. Minulle tärkeä ihminen kuitenkin sai minut vakuuttune…

Vapaa-ajan iloja

Kuva
Hejsan!

Tiedättekö ne päivät, kun kroppa ja mieli on intoa täynnä? Mulla oli tänä viikonloppuna just sellanen fiilis. Olen yllättävän laiska siivoamaan, mutta nyt siivosin koko kämpän viimeisen päälle lauantaina. Järjestelin kaappeja, pesin monta koneellista pyykkiä, laitoin tiskit ja imuroin. Sain intoa jopa vähän vaihdella pienien sisustuselementtien värejä, kuten tyynynpäällisiä. Sain jopa leivottua täysin rauhassa. Kerta kaikkiaan tuottelias päivä ja ennen kaikkea tuottelias fiilis.
Kaiken siivoilun ja järjestelyn jälkeen päätin vaihtaa pois punaiset tyynynpäälliset ja vaihtaa ne sinapin keltaisiin. Olen niin valmis kevääseen ja kesään, joten tekee mieli laittaa kodinkin sisustusta siihen suuntaan. Aikaisemmassa postauksessa kerroinkin tämän hetkisestä keltaisesta kaudestani, joten tyynynpäälliset sopii siinäkin mielessä just tähän hetkeen täydellisesti <3
Talven ja joulun jäljiltä sohvapöydällä oli vielä punainen kaitaliina. Vaihdoin sen nyt väliaikaisesti kaapista löytyneese…

Värjäys hommia

Kuva
Hejsan!
Hiukset sekaisena melkein juuri sängystä nouseneena, näytän silti siltä, että minulla olisi edes hieman meikkiä. Tämä johtuu siitä, että kävin tällä viikolla tuttuun tapaan värjäämässä ja siistimässä kulmat kampaajalla. Kulmien värjäyksen lisäksi päätin värjätä myös ripset ensimäistä kertaa. En oikeastaan tiedä, miksen ole aikaisemmin halunnut ripsiä värjätä ( huomioiden, että ilman ripsaria näytän käytännössä siltä, ettei niitä olisi ollenkaan), sillä olen kuitenkin kulmia käynyt värjäämässä jo puolen vuoden ajan. Ehkäpä siskoni innoitti minuakin kokeilemaan, sillä hän kävi jokin aika sitten värjäämässä ja kestotaivuttamassa ripsensä. 

Värjäyksestä on vasta muutama päivä, mutta voin jo nyt sanoa kuinka tyytyväinen näihin olen! Oli jännä fiilis, kun katsoin peilistä itseäni ja näin mun ripset vaikka mulla ei ollut ripsaria. Parhaiten eron aikaisempaan  huomaa toki itse, mutta ainakin minusta muutos entiseen on hurja. Ripsien värjäys antoi heti ilmettä kasvoihin. Aion ehdottom…